A Simple Key For بیماری زونا در نوزادان Unveiled
A Simple Key For بیماری زونا در نوزادان Unveiled
Blog Article
در مقالهی امروز دیجیکالا مگ دربارهی علائم، عوارض و درمان بیماری زونا صحبت میکنیم. با ما همراه باشید.
روشنفکر بسته به متدولوژی که دارد اغلب رگه یی از پارانویا جزء جدایی ناپذیر شخصیت و اندیشه او است چرا که او ارزشی بیش از حد برای خود قائل است، اعتقادات دیگران را به چالش میبرد، گاهی مواقع قضاوتی خشک و یکجانبه دارد، به طرزی دیوانه وار از یک موضوع دفاع میکند یا به رد دیگری میپردازد و علاقهمند به تحلیل و تفسیر است.
استفادهی بهموقع و صحیح از داروهای ضدویروس تجویز شده توسط پزشک به درمان قطعی بیماری زونا کمک میکند و خطر عوارض را کاهش میدهد.
برای کسانی که در دوران کودکی واکسیناسیون انجام ندادهاند، واکسن زونا موجود است. افراد ۵۰ ساله و بالاتر باید دربارهی این واکسن با پزشک صحبت کنند.
برخی مراقبت از بثورات پوستی در خانه انجام میشود و این میتواند برخی از علائم را تسکین دهد. به منظور کاهش خارش، میتوان از لوسیون کالامین موضعی برای بثورات استفاده کرد.
اکثر علائم افرادی که دچار زونا میشوند، در چگونگی تشخیص بیماری زونا خانه قابل کنترل است. در بعضی موارد، افرادی دارای سیستم ایمنی ضعیف یا افراد دارای علائم یا عوارض شدید، ممکن است نیاز به بستری در بیمارستان داشته باشند.
مهم است فردی که دچار زونا است، از تماس با این افراد اجتناب کند:
شکاکیت بیش از حد داشتن. به عنوان مثال، فکر میکنند که افراد دیگر دروغ میگویند یا طرحهایی برای تقلب کردن علیه آنها دارند.
Paranoia is the sensation that you choose to’re being threatened in a way, for example persons observing you or acting towards you, While there’s no proof that it’s accurate.
احتمال بیشتری وجود دارد که فرد بعد از سن ۴۰ سالگی دچار زونا شود و این خطر با افزایش سن ادامه پیدا کند.
واکسیناسیون میتواند از شما در برابر آبله مرغان و زونا محافظت کند.
داروهایی را برای سرکوب سیستم ایمنی، از جمله داروهای شیمیدرمانی مصرف میکنند.
To get started with, it’s imperative that you take in a healthier well balanced diet program, exercising, and obtain loads of rest. All this stuff are Component of a mental equilibrium that can help maintain paranoid feelings at bay.
پیش از این محققان بر این باور بودند که احتمالاً یک پیوند ژنتیکی بین اسکیزوفرنی، اختلال شخصیت اسکیزوتایپی و پارانویائید وجود دارد، اما مطالعات بیشتر نشان داد این ارتباط آنقدر قوی نیست.